onsdag 10. oktober 2012

Minialbum laget med Graphic45 Botanicabella

Jeg har storkost meg med denne nydelige serien fra graphic45. Botanicabella heter serien.Så utrolig mange fine motiver man kan bruke til alskens. Jeg har laget et minialbum. Hele paden koster bare 179 kroner. 12x12 størrelse.
Minialbum, vel det ble ganske så stort. Det er plass til nesten 50 bilder i dette albumet og jeg gleder meg til å sette inn bilder. Sensommer er det jeg tenker på når jeg ser denne serien. Bilder fra hytta tenker jeg det blir.:) Jeg tok mange bilder, Både av hver side så man kan se hvordan man kan lage layoutene  på sidene  og hvordan man kan plassere bildene, samt detaljer fordi jeg brukte  lindys stampgang magicals til å farge blomstene, Settet jeg brukte  heter Mardi gras


På forsiden her klipte jeg ut detaljer fra  paipiret, feks fiskene. Den ene hadde jeg glossy accent på og poppet den opp i tillegg for  å få frem god dimensjon. Serenity som betyr sjelefred er laget med disse inchisene fra Tando creative. Jeg malte de med akrylmaling, distresset kantene med Tim Holtz- Walnut stain. Stemplet bokstaver på et annet ark som jeg igjen limte på inchisene. Deretter la jeg glossy accsent på de for å få frem dybde og glans. En fin måte å lage egne art tiles på.


Permen dekket jeg med en blonde som har en nydelig farge 


Her har jeg åpnet albumet. De første sidene består av to store fotoplasser, en fold ut mappe til mindre bilder og en liten notat bok hvor man kan skrive om bildene på disse to sidene.
Bling swirlen finner du her. 
Stemplet på notat "boken er fra Artistic outpost. store ark med stempler i kvalitets rubber. Jeg brukte   settet igjennom hele boken. Settet heter Serenity


 Blomstene ble alle farget med Lindys stampgang Mardi gras. Utrolig vakre sprays og magicals. Jeg har forsøkt flere merker men så langt er Lindys stampgang uoverstruffen når det gjelder metning og  hvordan skimmeret er. Det finnes selvsagt pasteller og lysere farger enn dette i butikken. :)


På denne siden lagde jeg en såkalt gatefold (port) Jeg klipte ut papiret så jeg fikk en ramme jeg bare  kan stikke et bilde ned  i. Notepapir mattene på sidene kan være fotomatter også eller de kan brukes til notater.:)


Med dette sheerbåndet  Lagde jeg en lukking til en "gave",


Og når man pakker opp kommer det til syne fire nye fotomatter.


Blingbåndet i kobber til venstre der finner du her.

Litt detalj bilder fra albumet. :)

Her har jeg lagt fotomattene bak albumet så du kan se at det er plass til et veldig stort bilde bak de. Fotomattene har plass til to bilder på hver. så alt i all er det plass til fem bilder  på denne siden. Man kan selvsagt lage tagger å putte inn i "lommen" også.
Til slutt noen detaljer fra forsiden.  Jeg håper du likte det du så og fant inspirasjon til å prøve deg på album selv. Anne fra Annes paper creations også kjent som Xannero1 på You tube har laget en kjempefin tutorial på hvordan å lage et album. Følg den, det er slettes ikke så vanskelig. Slike albumer er supre til å gi i gave til de som har alt, da selvsagt med  bildene allerede i. Jeg har selv gjort det og det smilet og den gleden jeg fikk som takk var  jammen meg verdt det. Fantastisk julegave :) Konfirmasjons bilder eller feks et bryllups album. Definitivt verdt forsøket.:)


Vi blir veldig glade for besøk i butikken. Som ny kunde får du også en liten gave fra  oss.

Line Cathrin
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar