onsdag 17. april 2013

Little miss bilde

Heisann! Nå er jeg tilbake med  nytt Design prosjekt.

Jeg har dekorert en ramme fra Tando creative.Utrolig morsomt. Min plan med denne er å gi det bort til et kjært familie medlem som har alt. et stykk barnebarn bilde skal inn i rammen først selvsagt.:)Jeg har brukt papir fra Bo bunny Little miss serien. Jeg brukte flere ar, noen ble revet i strimler som jeg så lagde "kruseduller av. Noen satte jeg  på høykant andre  festet jeg nesten som en scroll.

Etter det ble det  lagt på tekstur i form av texture paste. Så begynte  jeg  å spray med lindys stampgang sprayer. Jeg brukte litt blått for å gi kontrast til de rosa tonene. Sammen med de brune aksentene i form av blomster fra Wild orchid crafts. ( De kommer snart inn til butikken, hurra!:) og Tim Holts embelishments.


Jeg brukte også noen få stempler fra  artistic outpost for å gi en liten ekstra detalj her  og der. 
Blonden jeg har brukt er også fra butikken. Den klipte jeg opp. Brukte de delene på forskjellig måte. En del farget jeg  med kaffe, det er den biten som er nederst på rammen. En liten del holdt jeg i orginalfargen, krem. De smaleste delene jeg klipte av ble innfarget med Lindys stampgang og brukt som vertikale "linjer.


På bildet under her ser du litt av stativet rammen står på. Det følger også med. 
Bena som vises  i forkant er hjerteformet. Nydelig!Jeg brukte som sagt blomster fra woc, det er de store ovenfor her. I hvit og brun, men jeg brukte  også noen fra Bansjusab som allrede er i butikken. Det er den lille på bildet. Disse tåler enormt med innfarging, de  kollapser ikke  av  å bli dyppet i vann engang, og er utrolig nydelige, nesten litt sarte å se til selv uten behandling. Denne over her har fått et hint av rosa Lindys. samt gesso over seg  igjen.


Her ser du en Bansjusab blomst og igjen blonden, dette er delen som jeg brukte som vertikale linjer på den ene scrollen.
Ticketene og klokken er fra butikken, alt av Tim Holtz er fra butikken samt at jeg brukte primas  blomster trinkets.


Malte  rammestøtten i hvitt, la  på en hønsenetting maske og klinte på tekstur pasta. 
Deretter sprayet jeg med  Lindys.Dette brukte jeg fra butikken:

Lindys: 

Små blomster og  "hønsenettingen",fugler ogfjær  er fra eget stæsj.
Håper du fant inspirasjon til å gå løs på en slik ramme selv også. Dette er et prosjekt som ikke tar så lang tid og  man kan bruke alskens greier, kun fantasien setter grenser. Kanskje kan du glede en i familien som har alt også men et lite kunstykke fra hjertet.:)LineCathrin

1 kommentar:

  1. HI lily love your Blog its wonderful, its show what all the beautiful thing that you make :)
    take care big hugs linda ,xxxxx

    SvarSlett